Мерж Трансфер игроков с х800 на х1000

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

Strange0ne

Наследник
Лайки
1
потрібно бути взагалі тупим ідіотом , щоб не помітити , що скрайд з початком війни весь в синьо блакитних кольорах ))) а при запуску прапор України я небуду писати про втрати чи щось таке так як бачив всю біль цієї війни ще з 1-шого дня тому напишу лиш те , що слід інколи дивитись новини не тільки РОССИИ а й інших країн наприклад тих хто зара зберігає нейтралітет і тоді стане зрозуміло, що не все так райдужно як Ваші кажуть і не все так просто як кажуть нам але нам нікуди діватись а вам ще є куди пробивати дно
У меня в крови конечно половина украинца, но я понимаю далеко не все что ты пишешь. На сколько я понял, выбор языка для использования тут, чисто твоя принципиальная позиция?

Последнее редактирование:

h82w8

Виконт
Лайки
461
потрібно бути взагалі тупим ідіотом , щоб не помітити , що скрайд з початком війни весь в синьо блакитних кольорах ))) а при запуску прапор України я небуду писати про втрати чи щось таке так як бачив всю біль цієї війни ще з 1-шого дня тому напишу лиш те , що слід інколи дивитись новини не тільки РОССИИ а й інших країн наприклад тих хто зара зберігає нейтралітет і тоді стане зрозуміло, що не все так райдужно як Ваші кажуть і не все так просто як кажуть нам але нам нікуди діватись а вам ще є куди пробивати дно
Слава Україні!

moonwieshes

Граф
Лайки
1 849
У меня в крови конечно половина украинца, но я понимаю далеко не все что ты пишешь. На сколько я понял, выбор языка для использования тут чисто принципиальная позиция?
хоть язык свой знает немного-это радует
а то разговаривают и пишут на языке оккупантов, не правильно как то

UNOST25

Хозяин твоего сундука
Лайки
11
dsf sgkj wlknef dslkn fqepom aslf sud qwl sdkg nsdlfm a;lkf ? sgj sdbn fsd;lkv newiof bk fmwepgk slnf dsl? wrpoh jgk nsd bfkldn ! sg ms;l
slk gns;kf gnrowf nsdlvm nsfklvsdpcvjeqwjbf nqlgmbdfkbmdgkw e;
sdgm ndfkn ;bfsgmsdknsfklng
sd kwen sdoin sl ngslk gn!
gerherh.

Wise

Смотрящий
Команда форума
Operation Manager
Лайки
19 341
Трансфер завершён! Нашли ошибку? Напишите нам: http://scryde.ru/help/

Статус