Scryde Х1 Актуалізація саппортів!!!!

InfernalDuck

Наследник
Лайки
5
Послаблення денсів/сонгів у НПЦ не відміняє наявності, з даним бафом легко ігнорується "потреба". Ми граємо в х1 "Хардкор", пропозиція наступна, послабити всі бафи за прикладом денсів та сонгів. Оскільки саппорти 3ї стадії, не будуть актуальними, як показує приклад 1ї стадії, в інтересах хіба що хіли та й ті хіба що в камалоку чи рб. Поки не почнуться тв та осади, про них згадуватимуть хіба що в розрізі для рб та епіків. До прикладу, я бд, всі тупо морозяться, оскільки я буду брати експ та дроп, не надаючи майже нічого на заміну, не кажучи вже про маг паки, на 50му аж цілий 1 денс. На біса я їм, вигідніше взяти ще одного ДД. P.S Денси та сонги, у нпц було б непогано ще врізати,принаймні до 50% потужності.

P0vvERsL1De

Граф
Scryde EVO
Лайки
1 044
Чел мы пришли сюда на соло сервер, милики итак качаться не могут.
Какие еще ослабления бафов.
Соситесь там в своих кп сколько угодно, а от соло игроков тем более миликов отъебитесь уже.
я сегодня в цеметри бишопером стоял. и короче произошло такое, баф упал, а я заметил только через 6 минут, когда у меня мана закончилась. из бафа на мне был акумен, эмп и вв с хербов. Представили ****о милика, когда у него 3 бафа останется? xd

akimov001

Барон
Лайки
29
Нихуя не понял, но очень интересно
Вы на русском форуме, общайтесь на этом языке

Верх