BUG with Quest Lv60+ " A game of Cards "

n0vA

Наследник
Лайки
1
Έδωσα στον "Klump" Warehouse Chief 3.500 κόκκινους πολύτιμους λίθους για να παίξει το παιχνίδι με κάρτες και η αποστολή δεν συνεχίζεται... Το ίδιο συμβαίνει και με το Npc "Rafforty" Shuttgard Quest όπου έχω ολοκληρώσει την αποστολή Truth that you talk to Misa στο Frost Lake , επιστρέφετε στο Rafforty και παίρνετε την αναζήτηση "ένα όνειρο του Ice Mechant" όπου συλλέγετε κρυστάλλους πάγου και πρέπει να τα ανταλλάξετε για πόρους .. όταν μιλάω με rafforty δεν μου δείχνει την επιλογή Mats show όπως οι άλλοι. . Και συνεχίζει να μου δίνει κάποια Adena και ολοκληρώνει την αναζήτησή μου. Παρακαλώ αφήστε κάποιον να δει τι συμβαίνει επειδή έχω χάσει 2 ημέρες με αυτές τις 2 αναζητήσεις. Στο ψευδώνυμο του παιχνιδιού "n0vA" σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Vit3K

Тыква
Лайки
282
Πρέπει να κάνετε 2 παιχνίδια, για 100 μπάλες, στη συνέχεια να επιστρέψετε στον οδηγό Rin

n0vA

Наследник
Лайки
1
Πρέπει να κάνετε 2 παιχνίδια, για 100 μπάλες, στη συνέχεια να επιστρέψετε στον οδηγό Rin
Το έκανα αυτό μέχρι που έχασα 3.500 κόκκινους πολύτιμους λίθους. Ο Ριν με πάει πίσω στο Κλουμπ :(

Верх