Давай пруф де я продався, ти ж кажеш що я продавсяВаня рілі, пруфи як ти бігав в санрайзах? Чи як голду получав від візарда?)
Давай пруф де я продався, ти ж кажеш що я продавсяВаня рілі, пруфи як ти бігав в санрайзах? Чи як голду получав від візарда?)
Боже чел ты реально болен,и несмотря на то что ты с Украины,таких как ты хочется еще больше душить!Хотя даже твои ребята с твоего же клана мне писали и были бы не против играть в зсу))))Получається Скандал і РДК, а не сильно велика гідність скандала називати РДК ахаахахахах
Чел мы 1 паком закрываем весь твой клан))))О чем с тобой говорить,кому ты тут хочешь сделать опозицию))))Получається Скандал і РДК, а не сильно велика гідність скандала називати РДК ахаахахахах
я зробив порівняння, не більше. Але знову, таки, ти упускаєш посил повідомлення, що є винятки. Хоче бігати під прапором укр, ок. Можливо обговоримо. Ми не беремо всіх, виняток.Получається Скандал і РДК, а не сильно велика гідність скандала називати РДК ахаахахахах
Я не розумію російську пиши нормально, а то в падлу через перекладач переводитьБоже чел ты реально болен,и несмотря на то что ты с Украины,таких как ты хочется еще больше душить!Хотя даже твои ребята с твоего же клана мне писали и были бы не против играть в зсу))))
Ваня ну потрібно тут влаштовувати чорт знає що, скажи що ти не получав голду?Давай пруф де я продався, ти ж кажеш що я продався
Правильно нах с'єбали, з України бажано теж до свого скандала в самару, хай там вами командуєЛадно, досить, а то апаєм тему) Форум зло. Всі тут класні і кожен клан має право на існування. Я ваш клан не ображав, а просто залишив тут свій напис про набір) Удачі вам в наборі.
Я не розумію російську пиши нормально, а то в падлу через перекладач переводить
Я не розумію російську пиши нормально, а то в падлу через перекладач переводить
Для такой помойки в виде тебя,слишком много чести.Угомони своё чсв бездарь,если хочешь что то доказать или показать,знаешь как меня найти.Я не розумію російську пиши нормально, а то в падлу через перекладач переводить
кажу в падлу качати перекладачДля такой помойки в виде тебя,слишком много чести.Угомони своё чсв бездарь,если хочешь что то доказать или показать,знаешь как меня найти.
Їбать а ти чого таке борзе смітя?!) Я не шарю що щурам тут реба? Самі пишуть хуєту а потім ****ить)) набрали "Українців" іграйте нах ти до нас лізеш?) І нарахунок одної пачки і цілого клану го на голду їбанем? Чи ти тільки по****іти можеш ?)Для такой помойки в виде тебя,слишком много чести.Угомони своё чсв бездарь,если хочешь что то доказать или показать,знаешь как меня найти.
Тиж знав що таке буде ! І тепер удачі)) чесно ви там всі зазомбовані чи що?) Пруф кстаті мембера з еп кла)) Українці ви наші)Ладно, досить, а то апаєм тему) Форум зло. Всі тут класні і кожен клан має право на існування. Я ваш клан не ображав, а просто залишив тут свій напис про набір) Удачі вам в наборі.
знав що? ти про що?) зазомбовані?) у вас Кл *** грав у санрайзах за голду. Жодної манери спілкування, шкода мемберів ваших.Тиж знав що таке буде ! І тепер удачі)) чесно ви там всі зазомбовані чи що?) Пруф кстаті мембера з еп кла)) Українці ви наші)
Я Кл баран! Ви слухайте більше ваших піз даболів!)знав що? ти про що?) зазомбовані?) у вас Кл *** грав у санрайзах за голду. Жодної манери спілкування, шкода мемберів ваших.
Пруф??* ахахах ти зараз реально це скинув як пруф?) ой угораю з тебе. Вам бонік у вуха хуїту ллє, а ви ведетеся - це ****ець
Зайди до нас поспілкуйся нормально і все буде зрозуміло, я навіть проведу екскурсію тобі. Але ж легше бачити свою правду. Знаєш, кого нагадує? русню.. так ось ви як русня, мало того, що в спину хуярите, обминаючи інші клани, так ще й вірите в ***ня всяку. Ганьба.Не пиши більше нічого, не ганьби себе та клан
знав що? ти про що?) зазомбовані?) у вас Кл *** грав у санрайзах за голду. Жодної манери спілкування, шкода мемберів ваших.
Пруф??* ахахах ти зараз реально це скинув як пруф?) ой угораю з тебе. Вам бонік у вуха хуїту ллє, а ви ведетеся - це ****ець
Зайди до нас поспілкуйся нормально і все буде зрозуміло, я навіть проведу екскурсію тобі. Але ж легше бачити свою правду. Знаєш, кого нагадує? русню.. так ось ви як русня, мало того, що в спину хуярите, обминаючи інші клани, так ще й вірите в ***ня всяку. Ганьба.Не пиши більше нічого, не ганьби
Ви всі такі модні я хз наслухались есіки барана корону поправили і го строчить фігню)) маєте НК жополизів там і пиши про набір! Валянок хочеш поговорити го мамблу дам побалакаєм!знав що? ти про що?) зазомбовані?) у вас Кл *** грав у санрайзах за голду. Жодної манери спілкування, шкода мемберів ваших.
Зайди до нас поспілкуйся нормально і все буде зрозуміло, я навіть проведу екскурсію тобі. Але ж легше бачити свою правду. Знаєш, кого нагадує? русню.. так ось ви як русня, мало того, що в спину хуярите, обминаючи інші клани, так ще й вірите в ***ня всяку. Ганьба.Не пиши більше нічого, не ганьби себе та клан
Тому не пиши шлаку обєднуємся і так далі ! Маєш НК далі лупіця в дьосна там і пиши про набор)) то що ти слабий я і так поняв)) горить походу у вас що ви сюда строчите лапухи))да я в хера разниця? скажи мені? що міняє?
ні про що
висновок, нічого, крім образ і словісного поноса
Українціви хочете грати з такими людьми у клані?
Український Клан "Ukrainians" набирає КП, напівКП. Також є добор в КП.
Потрібні ПЛ, замПЛи.
Також, є можливисть пограти з нами на х50 на готових персонажах.
Український клан із величезною історією на сервері
Бере участь у всіх активностях сервера (мід, біг, облоги, тв, фан)
Понад 80 людей у клані. Понад 10 КП
Збираємо активну Україно-лояльну аудиторію у телеграмі https://t.me/Ukraniansl2
Кому цікаво, пишіть в ТГ https://t.me/elion0106
Також, долучайтесь до групи в ТГ https://t.me/Ukraniansl2
Якщо ви дійсно хочете грати в українському клані, з величезним досвідом та реальними цілями, а не вологими фантазіями тоді