High Five АЦП х15

• Автор темы LordStarzzY
  • Дата начала

Добавлять?

• Нет, все устраивает

Голосов: 20 19,6%
  • Сделать как на остальных серверах (постоянный бесплатный)

Голосов: 78 76,5%
  • Сделать на 21 день

Голосов: 4 3,9%

• Всего проголосовало
    102

Benefactor

send nudes
Лайки
1 707
То,есть я зря сделал селфи?
Я просто зря забил мб своего телефона?
И я зря смотрел на голые попульчики чтоб его чутка поднять?
И зря его напрягал чтоб были видны вены?
Почему жизнь так не справедлива!
Да,простит меня господь!
Зачту Исповедь!

Визнаю Господеві, Богові моєму і перед тобою, отче чесний, всі мої незліченні гріхи, які я створив до теперішнього дня і години. Щодня і щогодини грішу невдячністю до Бога за Його великі і незліченні до мене благодіяння і піклування про мене, грішного.
Згрішив байдужістю до Бога, недотриманням Божих Заповідей, свят, постів, молитовних правил та інших церковних постанов, презирством і ухиленням від допомоги св. Храму і нужденним.
Згрішив хибним соромом показати себе християнином, неуважністю при молитві, недбалим чинячи хресне знамення, пропуском богослужінь і недбалістю.
Кидай мне че, НЕ ЗРЯ ЖЕ ДЕЛАЛ

L

LordStarzzY

@Ryuorr Русииииик, дай лайк на 1е сообщение и голос за 2й варик, пожжжалуйста
:kotikset:10

RayRay00

Модельное агенство! +38(067)10-633-35
Лайки
2 494
Надо еще 30 лайков на сообщении с:
Если твоё сообщение наберёт 30 лайков.
А давай ми з тобою поїдемо на базар, купимо там багато фруктів, овочів, мясо.А потім ми з тобою поїдемо на романтичне побачення в поле кукурузное.Посідім по балакаємо, поїмо, по трахаємося в наметі, а вранці я тобі приготую сніданок, а після сніданку ми поїдемо в село знайдемо там озеро! купувати захворіли і будемо разом лікується і трахатись! Як тобі моя пропозиція, після 30 лайків?

L

LordStarzzY

Блин я б засуммонила одного чела, но он в поле не шарится, ему не интересно ацэпэ)
[:P]

FordFiesta

шиза
Лайки
2 463
А давай ми з тобою поїдемо на базар, купимо там багато фруктів, овочів, мясо.А потім ми з тобою поїдемо на романтичне побачення в поле кукурузное.Посідім по балакаємо, поїмо, по трахаємося в наметі, а вранці я тобі приготую сніданок, а після сніданку ми поїдемо в село знайдемо там озеро! купувати захворіли і будемо разом лікується і трахатись! Як тобі моя пропозиція, після 30 лайків?
не кукурузное а кукурудзяне

L

LordStarzzY

Сделаю вид, что не поняла че там написано
128 (12)

Верх