- Лайки
- 10 725
Я тебе не много поправил)Прям как на стройке, азияхохлядской ))
Я тебе не много поправил)Прям как на стройке, азияхохлядской ))
Ну хз что за чудо вообще балансит такое!я и говорю про дамаг в упор и на рендже, он блядь одинаковый у них почти
Это вы нас просите менять баланс, а мы – не меняем его. Все корректирвоки сейчас публикуются в патчноутах и, как можно заметить, в баланс мы лезем очень редкоТак ви змінюєте баланс по 100 разів в тиждень краще б інфу давали про зміни
Я не про Олимп а пвп.Мб спроба актуалізації їх на олі хотя дійсно бред по оффу якщо в притик заїодиш до лука він практично не дпсить ... Ну це таке крім ельфа ніхто на олі нічого неможе ... А в полі знову ж таки певно фіча для актуалізації
Завжди нерлзумів чому тк один з топ олі фармерів настільки недопрацьований на скрайді він реально повинен бути жирним прям мего жирним а він від нюка відлітає неможу зрозуміти чому ПВ/ сирка нюкаю по 600-700 а а ТК залітає по 1.2 - 2 к.. ну таке видумують хз що коли можна спокійно скорегувати профи по антикласах...
Я предлагаю всем сесть на танков и желательно ТК и с кайфом фанится."В БАЛАНС МЫ ЛЕЗЕМ ОЧЕНЬ РЕДКО" Потому что вы его к хуям перекрутили и теперь конечно не лезите
Up!Я предлагаю всем сесть на танков и желательно ТК и с кайфом фанится.
Блин, если ты не умеешь писать по нашему, то извини.. Но если умеешь.. и это твоя "поддержка и позиция" .. то ты просто показываешь, какими *****ебами бывают люди с украиной головного мозга..в пвп він лиш як банка підійде і то не завжди .... на олі ну хз тут він не актуальний так точно хіба, що скорістю фармити дпсити під удами і потім 5 хв бігати ну це хз профа така ж убита як і кіт я хз ...
+++АП ТК СУКИ
Він і на Українській пише з помилками))Блин, если ты не умеешь писать по нашему, то извини.. Но если умеешь.. и это твоя "поддержка и позиция" .. то ты просто показываешь, какими *****ебами бывают люди с украиной головного мозга..
Тут,брат,я зловив Іспанський стид)скорістю
Вот 1 раз от тебя это услышалЄ така фігня ну , що поробиш самому соромно.. хоч русизми і присутні легально ,нажаль, думаю поправимо! http://sum.in.ua/s/skoristj
Да какой русизм,я Украинец,который всю жизнь говорю на суржике,и чисто на Украински мне говорить тяжелее чем на Руском,какая разница кто на каком языке общаеться?Так русизми нажаль ще довго будуть нас переслідувати але головне бажання...
Да а ты историю своего языка знаешь вообще?)Різниця велика)) не буду вдаватися в подробиці якщо Ви за весь час війни вважаєте, що різниці немає то ми до консенсусу не дійдемо. Русизми - запозичені слова з рус. Мови