- Лайки
- 1 799
Опа там я в конце
Приятность )
Опа там я в конце
Думаю тут больше вопрос интереса, чем наших ограничений. Я бы с удовольствием посмотрел на их с Юрой зарубу или может даже где-то в биг-варе, кто знаета Гоп все так же?! ) в пожизненной бане скрайда?! ))) дайте Димбосу шанс! )))
Таку зарубу можна побачити в біг варі на батлклабі, а на скрайді «Місія нездійсненна», звичайно якщо ти не Том КрузДумаю тут больше вопрос интереса, чем наших ограничений. Я бы с удовольствием посмотрел на их с Юрой зарубу или может даже где-то в биг-варе, кто знает
Куда ты, старый, на солнышке грейсяАпну раз уж тут играть бСт
Таку зарубу можна побачити в біг варі на батлклабі, а на скрайді «Місія нездійсненна», звичайно якщо ти не Том Круз
Якщо говорити словами великого римського полководця Цезаря:
Юра: "Прийшов, побачив, переміг"
Діма: "Краще бути першим у селі, ніж другим у Римі".
Але якщо без алегорій, то зазвичай сценарій один:
Перший тиждень - Юра залетів, забустився і шукає, де качаються кваліті. Не знайшов.
Другий тиждень - епіки, за рівної кількості мемберів, Юра все забрав. Знову шукає кваліті на спотах, не знайшов. У цьому місці вже можна пропонувати Дімі ворпал тяж сети на ДА (на правах реклами)))
Третій тиждень - епіки, Діма вже привів по ДАшніку на кожного Юриного ДД, щось забрав, щось не встиг. Олімп, майже всі хіро у ДСів, кваліті ще бустяться.
Четвертий тиждень - у Юри півклану знудилося і шукають розваг на інших проектах, у Діми вже плюс 2 ДАшніка на кожного Юриного біша. Кваліті підбустилися в інстах, а на хіростовпі вже є 2-3 хіро.
П'ятий тиждень - Юра в три пачки в мідварі.
Якщо коротко, то приблизно так. І заруби як такої немає.
Цей пост надихнув мене на третю історію з циклу: «ЮраVSДіма», моїх улюблених головних героїв, носить розважальний характер і зоорієнтований на двох гравців @iplayhardgopro та @IceGop
Перший тиждень
Юра залетів на сервер, як вихор. Забустився максимально швидко — фулл баф, кач на топових спотах. Але тут перша проблема: куди не піде — скрізь свої, а замість очікуваних битв з суперниками з Quality знаходить лише тих, хто стоїть на автофармі в ДВ чи ховається на піявках. Відчувається легке розчарування — очікування хороших боїв на старті не виправдалось. Зате перші епічні боссові рейди проходять легко як по маслу. Юра швидко організував клан, зібрав пачки та, завдяки злагодженим діям, під нуль забрав усі епіки. Інші лише встигали дивитися, як все це швидко відбувається.
Другий тиждень
Юра вже встановив контроль над епіками. Сценарій повторюється: за рівної кількості мемберів усі важливі рейдові боси під контролем клану DeadlySquad. Юра знову шукає споти, де качаються Quality, але знову невдача — вороги або все ще бустяться, або ухиляються від прямих зіткнень. На цьому етапі Діма стає дедалі небезпечнішим. Шукає союзників. Хоч Юра ще не звертає на нього великої уваги, та Діма готує Юрі пастку. Він спокійно збирає ворпал тяж сети для своїх майбутніх ДАшників, щоб завдати удару в найбільш вразливий момент.
Третій тиждень
Стає зрозуміло, що Діма не збирався сидіти склавши руки. До епічних босів він вже приводить по одному ДАшнику на кожного Юриного ДД. У лютій боротьбі за епіки вдається перехопити кілька ключових босів, хоча частину Юра все ж забирає собі. Відчуття, що рівновага сил починає хитатися. На Олімпіаді вже майже всі хіро у DeadlySquad, але клан Діми поступово набирає обертів і готує контратаку.
Четвертий тиждень
У DeadlySquad мембери починають відчувати втому від постійного домінування без гідного супротиву. Деякі гравці вже шукають нові виклики в інших проектах. Тим часом у Діми кількість ДАшніків зростає, і на кожного Юриного біша х2, що значно зміцнює їхню тактичну перевагу. Кваліті на цьому етапі підбустилися на інстах і вже виступають в повній силі. На хіростовпі, де ще недавно домінував клан Юри, з'являються нові обличчя, і це явно викликає занепокоєння.
П'ятий тиждень
DeadlySquad намагаються втримати позиції трьома пачками, але конкуренція вже стала жорсткішою. Діма зібрав під свої знамена ще більше ДАшників. Юрі доводиться переосмислити свою стратегію — чи продовжувати битися за контроль над епіками, чи все ж відступити і перегрупуватися. Опа, тепер є мідвар!
На початку я порівняла цю ситуацію за двома різними підходами до війни: Юра діє швидко й рішуче — "Прийшов, побачив, переміг", тоді як Діма діє в стилі "Краще бути першим у селі, ніж другим у Римі" — поступово будує свою імперію, хоч і не так помітно на початку.
Заруби як такої немає, бо ключова проблема — різний стиль побудови кланової стратегії розвитку. На першому тижні Юра вже на вершині, але не має гідного виклику, тоді як Діма тільки починає розвивати свою армію і терпляче чекає поки Юра вимотається.
Це радше схоже на класичну боротьбу між короткостроковою агресією і довгостроковою стратегією. На цьому етапі Юрі треба усвідомлювати, що швидкий наступ не може втримати клан на вершині в довгостроковій перспективі, і треба подумати, як зберегти баланс між швидкістю дій і стійкістю своїх бійців. А Дімі треба подумати чи занадто довге зволікання не призведе до втрати моменту — чи не розсиплеться армія, яку він так старанно будував? І коли настане час перейти від обережної гри до активної атаки, щоб не втратити момент.
Походу ты фэйковый брат, хотя на аве очень похожПереведите плиз
Я настоящийПоходу ты фэйковый брат, хотя на аве очень похож
это солнышко греется пока я тутКуда ты, старый, на солнышке грейся
Где мой промик? Ты же хотел за биша в пак и промик за эту честь грозился скинуть, на**** получается?Я настоящий
Ты чё то путаешьГде мой промик? Ты же хотел за биша в пак и промик за эту честь грозился скинуть, на**** получается?
Возможно, похож мб на кого тоТы чё то путаешь
на плейхарда)Возможно, похож мб на кого то
Рил! Я тока щас его ник прочитал, до этого как то в падлу былона плейхарда)