Софт на Скрайде разрешён, а за квест - банят

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

Adutrix

Граф
Команда форума
Community Manager
Лайки
2 844
1) Софтом здесь пользуются, и пользуют его не единичные игроки, а пачками, отнекиваться не стоит, вышеупомянутый ISkandal тому пример!
2) Этот квест открыт и доступен любому игроку, фармился он десятками\сотнями людей без использования багов и прочего - максимум там достаточно нажать игровой макрос /attackforce. Стоять на макросной мышке и уйти курить/есть/пить/срать тоже не выйдет так как мобы срываются и нужно постоянно ресать друг друга, набивать шилку которую сбивают мобы можно тоже только живым игроком находясь у ПК!
3) Если ваша команда считает что с квестом что-то не так, так может стоит что-то делать именно с квестом/дропом, а не в тупую лепить баны и вымогать за разбан деньги в стоимости 10 000 г (150 евро) с каждого? Вы же сами можете проверить было ли там что-то что противоречит правилам сервера - а этого не было.

На крайний случай можно было предупредить что вы решили мол этот квест лично вам не нравиться (хоть и работает он правильно) и с ним нужно что-то делать, либо временно ограничить к нему доступ, но нет же - решили попросту раздать баны и попробовать срубить деньги!

Я знаю где хорошо спойлится КБП (Coarse Bone Powder) - мне теперь тоже ждать бан аккаунта и готовить еврики?
Я, как и другие игроки, не просто так говорю о том, что софт у вас не выйдет запустить. Вы имеете полное право мне не верить, но давайте вы попробуете запустить софт на х100 и мы продолжим эту дискуссию. Думаю, что вы будете приятно удивлены

Что касается квеста, то давайте говорить откровенно. Я бы понял ваши тезисы, если бы данная локация приносила выхлоп как средний в фарм в одной из основных локаций сервера, но когда квест приносит больше, чем фарм на топ спотах, то вероятно, всё-таки квест является багом

AxeEfekt

Барон
Лайки
13
Брет сивої кобили!!!! бан дали непочесному і не обгрунтовано.Адміністрація сама накосячила допустила ошибку в грі а щас хоче зрубити бабло!!Ви що взагалі там зїхали з глузду????? скоро що за те що ти будеш сидіти на офф трейді теж будуть давати бан??? ауууу адміни розбаньте пацанів

Malone

stay away
Лайки
246
Я, как и другие игроки, не просто так говорю о том, что софт у вас не выйдет запустить. Вы имеете полное право мне не верить, но давайте вы попробуете запустить софт на х100 и мы продолжим эту дискуссию. Думаю, что вы будете приятно удивлены

Что касается квеста, то давайте говорить откровенно. Я бы понял ваши тезисы, если бы данная локация приносила выхлоп как средний в фарм в одной из основных локаций сервера, но когда квест приносит больше, чем фарм на топ спотах, то вероятно, всё-таки квест является багом
Так зачем банить за баг, сделайте предупреждение, напишите на форуме, или как я должен узнать, что за фарм квеста я получу бан???????

AxeEfekt

Барон
Лайки
13

то хто зробив такий дроп??Гравці??? хто зробив таку локу гравці???? ЦЕ ВАША НЕДОРОБКА НЕ ГРАВЦІВ!!!!!!

Navuhodonosor

Барон
Лайки
24

1) Не пробовал и пробовать не буду!
2) Настройками сервера занимаются не игроки, а владельцы проекта и менять респ\дроп\,... должны тоже они раз уж на то пошло, а не выдавать баны повторюсь там где небыли нарушены правила сервера!

Adutrix

Граф
Команда форума
Community Manager
Лайки
2 844
то хто зробив такий дроп??Гравці??? хто зробив таку локу гравці???? ЦЕ ВАША НЕДОРОБКА НЕ ГРАВЦІВ!!!!!!
Так ніхто й не каже, що існуюча проблема – це вина гравців. Ні, зовсім ні. Ваша провина в тому, що ви використовували баг і вирішили не повідомляти про нього, що є порушенням. Адже навряд чи ви фармили адену в такій кількості і не підозрювали, що подібне - це зовсім не нормально

AxeEfekt

Барон
Лайки
13

Розбаньте гравців!!!! про які 10к голди ви говорите!!!! Баг ваш не наш!!!! ви як адміністрація якщо бачили що це баг то треба було з ним щось зробити а натомість ви нічого незробили несправили ні дроп ні заход НІЧОГО.Зате ви рішили що краще забанити нерозяснивши нічого і зрубити 10к голди!!! якщо в вас буде такий підхід то що завтра буду із серваком???? там нікого неостаниться!!!! РОЗБАНЬТЕ ГРАВЦІВ!!!!! РОЗБАНЬТЕ ГРАВЦІВ!!!!! РОЗБАНЬТЕ ГРАВЦІВ!!!!! Косяк адмінів!!!! Косяк адмінів!!!! Косяк адмінів!!!!

AxeEfekt

Барон
Лайки
13
Так ніхто й не каже, що існуюча проблема – це вина гравців. Ні, зовсім ні. Ваша провина в тому, що ви використовували баг і вирішили не повідомляти про нього, що є порушенням. Адже навряд чи ви фармили адену в такій кількості і не підозрювали, що подібне - це зовсім не нормально
якщо фуріки фармилу цю інсту їм ж недали бан!!! а до того як я можу поняти що це баг ви ж адміни зробили так значить воно так і повино бути і дотого 9ккк за 1.5 години це неттак і багато на х50 на каріках я більше виносив тому як я можу сказати що це багато адени??? це взагалі мізєрр!!! і ваша відповіть нажаль необгрунтована і невлучна нажаль!!!! ви щас хочете оправдати адміністрацію за Вашу ж недоробку!!! тому ще рас Прошу розглянути нашу питицію і надати РОЗБАН гравцям. а самим зробити щоб цього багу як ви кажите небуло!!!!

Navuhodonosor

Барон
Лайки
24
Фарм там был без использования багов, не выдумывайте!!! Раз там есть возможность приносить адены больше чем в других локациях - это не является багом!!! Коневодам ведь не раздали баны аккаунтов за то что они в Ц шмоте фармили Паган!

iSkandal

Барон
Лайки
10
Чел читаю и угораю, с тебя если ты не можешь убивать, и жать кнопки значит бездарь...Дай пруфы где я говорил за цены адрика и софта какой ты ****....

Roofus

Виконт
Лайки
427
Теперь я понял, что за безобидный квестик и почему так просело атт воды и огня...
Посмотреть вложение 196134
Если скидка летняя то это с летней сотки и никто ничего не менял всех все устраивает) зачем устранять ошибки если можно банить и лутать рубли за разбан профит))

costaq

Старейшина
Лайки
8

Таки не больше чем на топ спотах. Конь в пагане с оконным ШК и ТК выносит +- также.

AxeEfekt

Барон
Лайки
13
Если скидка летняя то это с летней сотки и никто ничего не менял всех все устраивает) зачем устранять ошибки если можно банить и лутать рубли за разбан профит))
ось так !!! і щас вони хочуть навішати що гравці в цьому вині і давати бани по жилізу за 10к голди. самі ж зробили цю інсту дроп......
а подержка ось що пише
Блокировка выдана за использование бага, которым вы фармили инстанс на парнасе. Для разблокировки вам необходимо купить 10000 золотых монет на любого заблокированного персонажа. Эти монеты будут изъяты, а все аккаунты - разблокированы

ауууууу ви щооо це ваш косяк Розбан дайте

west1k

Граф
Лайки
3 137
Очень много. О этой инсте знали НК, патриоты, дс-ы, зсу, многие паки из этих кланов уже не первую сотку там одевались. Проблема лишь в том, что узнало больше игроков внутри клана, и среди них появились демперы цен больше чем в два раза от предыдущей. Ну д*билы чё.
я то думаю, где все бойцы, почему на кариках и в соа пусто, им закрутили лабу, они еще дальше спрятались
весело на х100 в инстансе одеваться паком? вместо драк за спот в условном соа?

Misha666

Виконт
Лайки
200
Короче там одевались все паки,а бан только соло игрокам которые решили пофармить?очередной обсер почему квест тогда давно не порезан админами?

glp

Виконт
Лайки
330
ничего не понял

Лайки
33
Давайте будемо все ж таки більш справедливими. Проведемо, для прикладу аналогію з налаштуванням сумонів, а саме коневодів.

1) Коні на старті були досить сильні і без урону АТТ, що дозволяло фармити з віконними ШК та ТК +- на топ спотах, коли решта профам потрібен був чималий буст.
2) Розробники ввели бонус АТТ захисту та урону для петів, тепер в конів репрофнулись всі кому тільки не лінь, і всі топові локації фармили конями, вивозячи при чому чимало адени (10-12ккк в годину граючи СОЛО).
3) Через певний час розробники зменшили ПВЕ урон на 50%, що цю манію фарму конюшнею прибрало, але нафармлене нікуди не ділось же.

Ситуація дуже схожа на цю, адже розробники самі ввели інсту в версії офф-лайк і вона існує та працює так вже не один рік, тому складно назвати це багом, просто на тому же х50 такий фарм менш профітний ніж в будь-якій з фарм-локацій. А всі попередні х100 саме так і фармили, просто вдумайтесь - цей фарм є декілька років і ніяк не змінювався. Отже який це баг? Це просто недопрацювання розробником, що не протестували на ЗБТ та ОБТ, як оновлення з посиленням коней, так і фарм в інстансах. Якщо б гравці знали, що це ігрова помилка, а не саме робота інстансу, так як він повинен працювати, про це б повідомили.

Я просто пропоную піти на зустріч гравцям, адже винні в цьому не гравці, а розробники (розробників же не штрафує ніхто за це і за інші недопрацювання).

Пропоную вирішити питання наступним чином: Гравців, хто цим способом фармив розбанять, адже наскільки відомо забанили не всіх хто так фармив, що взагалі несправедливо. Цей інстанс зробити відкат, як на фреї чи фрінтезі, а також посилити мобів там, що загалом дасть змогу гравцям раз / два рази в тиждень фармити в цьому інстансі, але для цього потрібен буде буст, що аналогічно будь-якому фарму в іншій локації. Або рази в 3 порізати дроп в цьому інстансі. Ну і на майбутнє аналізувати розробникам логи, звідки гравці беруть адену та АТТ на кожному х100. Або банимо всіх хто фармив конями =)

LordTachanka

хозяин Ma1kok'a
Лайки
247
Давайте будемо все ж таки більш справедливими. Проведемо, для прикладу аналогію з налаштуванням сумонів, а саме коневодів.

1) Коні на старті були досить сильні і без урону АТТ, що дозволяло фармити з віконними ШК та ТК +- на топ спотах, коли решта профам потрібен був чималий буст.
2) Розробники ввели бонус АТТ захисту та урону для петів, тепер в конів репрофнулись всі кому тільки не лінь, і всі топові локації фармили конями, вивозячи при чому чимало адени (10-12ккк в годину граючи СОЛО).
3) Через певний час розробники зменшили ПВЕ урон на 50%, що цю манію фарму конюшнею прибрало, але нафармлене нікуди не ділось же.

Ситуація дуже схожа на цю, адже розробники самі ввели інсту в версії офф-лайк і вона існує та працює так вже не один рік, тому складно назвати це багом, просто на тому же х50 такий фарм менш профітний ніж в будь-якій з фарм-локацій. А всі попередні х100 саме так і фармили, просто вдумайтесь - цей фарм є декілька років і ніяк не змінювався. Отже який це баг? Це просто недопрацювання розробником, що не протестували на ЗБТ та ОБТ, як оновлення з посиленням коней, так і фарм в інстансах. Якщо б гравці знали, що це ігрова помилка, а не саме робота інстансу, так як він повинен працювати, про це б повідомили.

Я просто пропоную піти на зустріч гравцям, адже винні в цьому не гравці, а розробники (розробників же не штрафує ніхто за це і за інші недопрацювання).

Пропоную вирішити питання наступним чином: Гравців, хто цим способом фармив розбанять, адже наскільки відомо забанили не всіх хто так фармив, що взагалі несправедливо. Цей інстанс зробити відкат, як на фреї чи фрінтезі, а також посилити мобів там, що загалом дасть змогу гравцям раз / два рази в тиждень фармити в цьому інстансі, але для цього потрібен буде буст, що аналогічно будь-якому фарму в іншій локації. Або рази в 3 порізати дроп в цьому інстансі. Ну і на майбутнє аналізувати розробникам логи, звідки гравці беруть адену та АТТ на кожному х100. Або банимо всіх хто фармив конями =)
сам губернатор Адена

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Верх